Вътрематочна спирала EUROGINE

EUROGINE

 
Защита от нежелана бременност със спирала EUROGINE.Един от най-сериозните проблеми в съвременното общество е нежеланата бременност. Броят на абортите нараства с всеки изминал ден, защото някои партньори не взимат нужните мерки за контрацепция.  
 
Медикал Експрес ви представя един продукт, който ще ви осигури сигурна защита срещу нежеланата бременност. С EUROGINE ще си гарантирате максимална контрацептивна защита с дълготраен ефект. 
 

Вътрематочна спирала с апликатор за поставяне.

EUROGINE е вътрематочна спирала, определена от световната здравна организация (WHO), като най-добрия начин за контрол над раждаемостта. Спиралата съчетава цена, ефективност и безопасност. Контрацептивните й ползи са много по-високи, в сравнение с недостатъците, които могат да бъдат сведени до минимум с правилния избор на модел. Консултирайте се с лекар и с оглед на определени медицински критерии изберете Вашата EUROGINE.
 
EUROGINE са широко разпространени на международния пазар, като спиралите се предлагат в разнообразни модели, размери, жички и ядра от мед, сребро и злато (с апликатор за поставяне).
 

Специална технология за по-добра контрацепция

EUROGINE - вътрематочна спирала с гарантирано контрацептивно действие.Проучване, направено съвместно с Политехнически Университет в Каталуния и Център за Технологично и Индустриално Развитие, показа, че медната жичка може да бъде увредена, под действието на вътрематочните флуиди, които водят до корозия на медта. За да предотврати този процес, който повишава риска от нежелана бременност, EUROGINE създаде специална технология - медна жичка с чистота на материала 99,9% и ядро от благороден метал (злато или сребро), който предпазва медта от корозия под действието на флуидите. Технологията е напълно съвместима с човешкото тяло. 
 
Вътрематочната спирала се поставя по специален начин, който гарантира достигането й до основата на матката. Това е от изключително значение за постигането на максимални контрацептивни резултати. 
 

Характеристики и предимства:

   
      1. 375 mm2 медна повърхност
 
      2. Медна жичка с чистота на материала 99,9% и диаметър 0,1 mm златно или сребърно ядро, което намалява риска от повреждане на жичката под действието на вътрематочните флуиди.
 
      3. Три налични размера - Maxi, Normal и Mini, които позволяват да се достигне максимален комфорт, в зависимост от индивидуалните нужди на пациента.
 
      4. Лесна и уникална система за поставяне на спиралата
 
      5. Препоръчително време за употреба - 5 години.
 
Вижте още:
Често задавани въпроси за EUROGINE

медикал експрес ад

София 1404, бул. България № 111, бл.А, ет.2

тел.: 02/8690032, 4896060, факс: 02/8690013

e-mail: sales@mdexpress.net

.