Често задавани въпроси за EUROGINE

Често задавани въпроси за спиралите EUROGINE

 
Какво е гинекологична спирала? - Гинекологичните спирали представляват устройства съставени от Т-образно полиетиленово тяло. Надлъжното рамо на спиралата е обвито от навита медна жичка, която има сърцевина от благороден метал.
 
Предлага ли сигурна защита срещу забременяване? - Спиралите EUROGINE са сигурен контрацептивен метод, тъй като освен действието на медните йони и защитата на чуждото тяло(спиралата), EUROGINE предлагат и електрохимическа защита. 
 
Какъв е периодът на действие на EUROGINE? - Препоръчителният период на употреба е 5 години. Действието на спиралата се проявява незабавно след нейното поставяне.
 
Лесно ли се поставя? - Поставянето се извършва от специалист и е бързо и безболезнено.
 
Кога е най-добре да се постави? - Спиралата може да бъде поставена във всеки момент, стига да е сигурно, че няма бременност. В противен случай я поставете по време на менструация или малко след цикъла.
 
С какво EUROGINE е по-различна от останалите ? - Специална технология, която предпазва жичката от корозия и повреди. Гарантира защита срещу нежелана бременност и е напълно безвредна за здравето.
 
Мога ли да забременея след отстраняването на спиралата? - EUROGINE може да бъде отстранена по всяко време. След премахването на спиралата можете да забременеете незабавно. 
 
Може ли да се ползва след аборт? - Можете да поставите спиралата непосредствено след направен аборт в първото тримесечие.

медикал експрес ад

София 1404, бул. България № 111, бл.А, ет.2

тел.: 02/8690032, 4896060, факс: 02/8690013

e-mail: sales@mdexpress.net

.