За нас

 

За Нас

Медикал Експрес АД създаде първия каталог за доставка на медицински изделия в България. Чрез нашия каталог, Ви предлагаме продукти на реномирани световни производители, разделени в няколко категории: ОБЩА МЕДИЦИНА, ГИНЕКОЛОГИЯ, УНГ, ХИРУРГИЯ, ХИГИЕНА, ПРЕВЪРЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ и БОЛНИЧНО ОБОРУДВАНЕ.

В екипа ни работят високо квалифицирани професионалисти, които следят последните тенденции в областта на медицинското оборудване и обзавеждане и са готови да Ви помогнат да откриете оптималните решения за Вашата практика.

Като Ваши партньори ние искаме да знаете нашата мисия и ценностите на фирмата:

Мисия:

Да развиваме и представяме иновативни продукти и услуги, които да повишават качеството на живот на крайните потребители и да допринасят за успеха на бизнеса на нашите партньори.

Ценности:
Удовлетворение на клиента:  Нуждите и желанията на клиентите ни са винаги на преден план. Държим взаимоотношенията ни с тях да са открити и коректни. Проблемът на клиента е и наш проблем. Поемаме отговорността и го решаваме.

Уважение: Уважаваме екипа си и се гордеем с него. Ценим личните и професионални качества на всеки един от нас. Осъзнаваме , че екипът ни е нашият най-ценен актив.

Почтеност: Винаги спазваме нашите договорености и обещания. Почтеността и лоялността са сред най-високо ценените качества в нашия екип.

Отдаденост: Работим всеотдайно за успеха и растежа на нашата компания.

Иновативност: Иновацията е основния ни подход. Доказваме го непрекъснато чрез нашите идеи и продукти.
Ние Ви предлагаме висококачествените продукти на фирмите COMINOX, GIMA, ETHICON Johnson & Johnson, PRIMESTAR, EUROGINE, MedGyn IPAS, KaWe, SPIRIT, SIUI, UlLTRAGEL, DYКAM, 3M, и др. Богатото разнообразие на техните продуктови гами ни дава възможност да бъдем интересни, иновативни и уверени в предложенията си към Вас.

Имате възможност да направите поръчка от сайта, чрез е-мейл или телефона и ние ще ви я доставим с куриер с доставка за цялата страна. Направената поръчка може да се заплати по банков път, да се възползвате от лизинговата ни програма или директно на куриера според избрания от Вас начин на плащане. Ние сме на Ваше разположение!

Медикал Експрес АД е сертифицирана съгласно стандарт ISO 9001:2015, което Ви гарантира постоянно високо качество наобслужването - от момента на Вашето запитване до следпродажбения сервиз!

медикал експрес ад

София 1404, бул. България № 111, бл.А, ет.2

тел.: 02/8690032, 4896060, факс: 02/8690013

e-mail: sales@mdexpress.net

.